Aanmelden

Wanneer uw kind 4 jaar wordt, mag hij/zij worden toegelaten bij Op Dreef. De juiste basisschool kiezen is voor uw kind en u een spannend moment waarbij goede informatie belangrijk is om een juiste keuze te maken. 
Minimaal één maand voordat uw kind 4 jaar wordt krijgt u een uitnodiging om, samen met de juf Frédérique, waar hij/zij bij komt, te overleggen op welke dagen uw zoontje of dochtertje vast mag komen wennen.
Als u uw kind heeft aangemeld, kan hij/zij in de maand voorafgaand aan de vierde verjaardag maximal 5 dagdelen oefenen en kennismaken met de school en de groep.
Uiteraard zijn nieuwe leerlingen, ouder dan 4 jaar, ook van harte welkom. 

Via deze website en Facebook krijgt u al een beeld van Op Dreef, maar om een nog beter beeld te krijgen maakt een afspraak met de directeur William Jongenelen. Tijdens dit gesprek wordt u geïnformeerd over de dagelijkse gang van zaken, proeft u echt de sfeer op school en komt u meer te weten over de uitgangspunten. Tevens krijgt u een uitgebreide rondleiding door de school, zodat u een indruk krijgt van het gebouw en ziet u wat er in de groepen gebeurt. Daarom is het belangrijk dat uw kennismakingsbezoek tijdens de schooluren plaats vindt.